DEĞİŞİK İPLER İLE DEĞİŞİK ÇANTA MODELLER VE YAPILIŞI



Merhaba orgu sevenler bu sayfama değişik iplerde ve değişik el işi ile çanta modeller ve anlatımları sizlere paylaşacağım.

Bu  gün ki çanta modellerin de her mevsimde kullanabileceğiniz modeller her renkle ve değişik ipler ile yapacağınız bu çantalar ayakkabıda yapıp kombin edebilirsiniz .

Arkadaşlar ayakkabı yapılışı ile görselleri diğer sayfam da var bugün hem çanta hem ayakkabı bir arada görsel olarak sizlere fikir amaçlı olsun diye ikisini birden paylaşayım dedim.

Arkadaşlar değişik ip derken yün ile,penye ip ile,kağıt ip.merserize ip,floş ip derken günümüzde çok değişik ipler var sizler hangisini yapacağınızı bilmediğim için yorum yapamıyorum .

Eğer aksesuar eklemek isterseniz onlarda var tuhafiyelerde her şey var modelde varsa yapmak kalır bizlere bizde modelimizi seçelim yorum sizlere de.

Arkadaşlar ben yün orgu kışlık kazaklardan çanta yapmanızı da önereyim nasıl mı bence çok kolay ve pratik yöntem hanı her zaman giydiğimiz kazaktan sıkıldık bizde kazağı çanta kadar keselim aksesuar ile dikelim al sana örgü çanta.

Sevgili örgü sevenler yapmak için çok fikir var ilerde sizlere pratik bilgilerde paylaşacağım eğer takip ederseniz değişik fikirlerimi de göreceksiniz.

ÖRGÜ ÇANTA MODELLERİ
ÖRGÜ ÇANTA MODELLERİ
ÖRGÜ BAYAN ÇANTA YAPILIŞI
ÖRGÜ BAYAN ÇANTA YAPILIŞI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.