HAVLUYA KURDELE NAKIŞ MODELLER İLE ANLATIMLI VİDEO



 

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere havlulara kurdele nakışlı modeller paylaşmak istedim ,

sevgili hanımlar biliyorsunuz ki el işi sonsuz her şey yapabiliriz tabı ki bizler anneanne modelleri diye tabir edip yapmıyorduk .

Şimdilerde eski modeller günümüze gelmeye başladı ve bizler bilmiyoruz öğrenmek için anneanneler de kimimizin hayatta kimininki yok bizlerde bu modeller önce kendim öğrendim sonra sizlerle de paylaşmak fikir vermek istedim.

Arkadaşlar bu modeller eskiden halk eğitim kursları vardi sonra herkes hazır olan desenli olanlar tercih etti el nakış diye bir şey kalmadı.

Eski çeyizlerden eser kalmamıştı ki yine günümüze bu güzel el sanatlar geldi ve yapmaya başlandı nakışlar çok güzel olduğunu  söylemeden geçemeyeceğim havluda,kırlent .salon takımında.gelin bohçasında,elbiselerde,fiskos örtü sun da ve bir çok yerde yerleştire bilir

Arkadaşlar bugün sizlere sadece havluya işlenen nakış’i  paylaştım fakat diğer sayfalarımda çanta ya ve diğer görsellerde yapılışları da paylaşacağım.

sevgili hanımlar biz bilmiyoruz nasıl yapılır demeyin çünkü ben bilmeyen ve yeni öğrenenlere de yapılışını anlatımlı videoyu paylaştım eğer izlerseniz yapılışı ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz .

Kanaviçe yapanlar çok kolay yapacaklar kanaviçede kasnaklı olduğu için bu kurdelede kasnaklı kullanmalı modeller var onun için demek istedim zaten kanaviçe gibi sadece ipin yerini kurdele ipini kullanmak lazım bu görselleri mi umarım beğenirsiniz .

yapmak isteyen arkadaşlar kolay gelsin iyi seyirler öğrenmek isteyen arkadaşlara da başarılar dilerim.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.