ÇATALA İĞNE OYASI MODELLER İLE ANLATIMLAR



Merhaba hanımlar bugün yine çatalla iğne oyası yapılışı ile modeller sizlere paylaşmak fikir vermek istedim.

Sevgili okurlarım iğne oyasını bilen yada bilmeyenler sizlere iki video paylaştım sayfanın sonunda modellere bakınca yapacak olursanız diye yani yapılışı ile çatalla nasıl yapılır diye öğrenmek istersiniz diye düşündüm fikir veriyim istedim.

Sevgili okurlar her zaman gibi bugünde değişiklik yapmak istedim çatalla oyayı seçtim umarım beğenirsiniz .

Daha önceki sayfamda da buna benzer görseller var.

Bu orgutarifleri.com takıp edenler bilir değişik görselleri severek yapan biriyim sizlere de fikirlerimi sunmak istedim .

Arkadaşlar iğne oyası zor görünümlü aslında ama çok kolay yapılışı belki bildiğimden bana öyle geliyor ama gerçekten çok kolay bilmeyenler yapamam demesin deneyin derim.

El işi sevenler iğne oyasını belki tam olarak yapamaz olursunuz ama fikrim şu ki çatalla daha kolay yaparsınız çünkü oyayı büyütüyor diye hem çok çabuk biter her şeyde bir yardımcı model çıkabiliyor oda çatal .

O kadar değişik oyalar var ki sizler ile paylaşmak istiyorum bir sonra ki sayfamda bulabilirsiniz.

Bu modelleri yapacak olan arkadaşlar, sayfamı beğenen arkadaşlar aşağıda iki videomuz var onlara bakabilirsiniz sizlere olay gelsin diyor ve iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.