TIĞ İŞİ KAPI SÜSÜ NASIL YAPILIR



Evet arkadaşlar bugün size çok değişik ve anlamlı hediye veya sizin kapınızı süslemek için el emeği göz nuru olan tığ işi kapı süsünü sizlerle fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Kapı süsü olan bu modellerde el işi ile yapıldığını sizinle paylaşmak istedim.

Bu kapı süsü hediye amaçlı da olur,arkadaş,akraba,ev almış hediye yap ,yakının evlendi evine as demem o ki hediye için göz nuru bu el işini yapıp hediye edebilirsiniz çok da güzel olur

Çünkü beklemediği ve akla gelmeyen hediye sen verirsin ,mutlu edersin..

Bugün ki  modeller de şunu da eklemek isterim ki artık her istediğimiz her şeyi satın almamız gerekmiyor biz orgu sevenler becerimizle evimizi,çocuğumuzu,kendimizi,eşimizi,dostumuzu mutlu ede bilir el işleri yapıp hediye edebiliriz .

Yapmak isteyen arkadaşlar bakın bu modeller ne ile yapılır derseniz çok şaşıra bilirsiniz !çünkü biz süpürgemiz bozulunca atarız bakın ne işimize yarıyor.

Sevgili orgu sevenler süpürge sapıyla kapı süsü yapılır ,aslında her eski değerlendirilebilir bilin istedim nerede buluruz demeyin yeter ki siz yapmak isteyin .

Yapmaya gelince aşağıda anlatımlı videoyu paylaştım izlerseniz yapmak için kolaylık olur. İyi seyirler umarım beğenirsiniz.

 

 

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.