EL BECERİSİ İLE YAPILAN KESE MODELLER VE ANLATIM



Sevgili orgu sevenler, bugün size değişik bir yöntem olan kasnakla lif orgu modelini fikir amaçlı paylaşmak istiyorum.

Biliyorum ki bir çok örgü modelleri var ,sizde yapıyorsunuz bende değişiklik olsun diye size el becerisi  olan bu modelin kasnakla yapılmasını anlatımla sizlerle paylaşmak istedim.

Örgüden sıkıldım başka bir şey yapmalıyım ,diyorsan sayfamda değişik görseller ve anlatımlar bulabileceksiniz.

Bugün de size el becerisi olan bu kasnakla lif modellerden nasıl yapılır,nereden kasnak alınır.

Orgu sevenler artık bu tarz aletler tuhafiyelerde var ne yapmak istiyorsan her şey kolaylık la bulunur siz yeter ki yapmak isteyin.

Arkadaşlar şimdi görsellere bakacak olursanız çok zor gelebilir sakın öyle düşünmeyin çok kolay ve  keyifli olduğunu  söylemek isterim.

Artık örgüyü bilmiyorum demeyin size el becerinizle yapacak olduğunuz modeller de var arkadaşla daha değişik kasnaklar da olduğunu unutmayın ama yapım aşamasını bilmek isterseniz ,diğer sayfamda paylaşacağım ,sayfamdan   bilgi edine bilirsiniz.

Şimdiden kolay gelsin, anlatımlar izlemeniz için iyi seyirler .

FARKLI KASNAK ÇALIŞMASI MODELİ
FARKLI KASNAK ÇALIŞMASI MODELİ
EL İŞİ KASNAK ÇALIŞMALI LİF MODELİ
EL İŞİ KASNAK ÇALIŞMALI LİF MODELİ

Arkadaşlar istediğiniz modeli yapabilirsiniz bu model sadece lif için siz daha buyuk kasnak alırsanız kırlent ,paspas, kese yanı demem o ki sizin istediğiniz model büyütüp küçülte bilir istenilen ölçüde elde edilir.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.