KÜÇÜK ÇOCUKLARIN ELBİSE MODELLER VE YAPILIŞI



Sevgili orgu sevenler bu sayfamda size çok güzel çok şirin yumuşacık orgu bebek elbiseleri sizinle paylaşmak istedim.

Arkadaşlar size bu modelleri sunarken bebekli anneler eğer orgu  seviyor ise yapmak için model aramasın diye bende fikrimle görselleri paylaşmak yardımcı  olmak istedim.

Biz anneler çocuklarımıza giydirdiğimiz kıyafetlerde anne eli olsun deriz ,işte size örnek işte modeller hem yazlık hem mevsimlik olsun diyorsan örnek burada.

Yaz akşamları da olsa bebekler için serin olur ve bebekler biraz olsun  üşürler bizde üşümesin diye size yeni modeller le fikrimi paylaştım

Her zaman kullanacağımız çocuklarımızın elbise si ve ceketi  yaz olsa da ormemıze engel değil çünkü küçük olduğu için çok çabuk yapar giydiririz .

çok güzel  bu elbiseler tığla da yapılır şişle de tercih sizin hangisini biliyorsanız o örgüyü yapar giydirirsiniz ,yaz ,kış fark etmez çünkü çocuklar her zaman üşürler .

Modelleri beğeneceğinizi düşünüyorum eğer nasıl yapılır bilemeseniz altta anlatım videoyu paylaştım izlerseniz size daha kolay olur ben tarifi vermem için hangi model beğendiğinizi bilmek ve sayısını söylemem lazım o yüzden derim ki video izleyin.

Tığla olan modeller hep başından başlar kollara doğru artar sonra kolları ayırıp aşağıya doğru iner ve bir ,size kolay gelsin

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.