MEKİK OYASI İLE BONCUK BİR ARADA YAPILIŞI VE MODELLER



Bu sayfamda size mekik oyasının boncuklu yapılışını sunmak istedim evet bir önceki sayfamda belirtmiştim boncuk ,mekik, iğne oyası bir arada nasıl oluyor demeyin çünkü o kadar güzel ve şık görünüyor ki görsellerde göreceksiniz .

SEVGİLİ ÖRGÜ SEVENLER ben bu görselleri onun için size fikir amaçlı ve anlatımlı olarak sizinle paylaşmak istedim.mekik oyası sadece tülbent oyası olarak bilinir ama ben size sehpa örtüsü,oda takımı ,vitrin takımı,havlu kenarında olabileceğini görselde fikrimi beyan etmek istedim.

BU görsel de hem tığ ile hem de mekik oyası var arkadaşlar ne kadar değişik bir model ve çok zor demeyin mekik oyasını  biliyorsanız her modelde ekleyerek yapacağınız bir oyadır,   yapılışı her ne kadar zor görseniz de  anlatımda anlayacaksınız ki evde, arkadaşta,otururken elinize alıp yapacağınız bir oya modeli bu ama boncuklu oya ise biraz rahat ortamda örmeniz  lazim     diye düşünüyorum

  

VİTRİN TAKİMİ MEKİKLE YAPIMIN GORSELI

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.