2018 HAVLU KANAVİÇE İŞLEMELİ MODELLER İLE YAPILIŞI



Merhaba sevgili okurlarım.

Bu sayfamda sizlere kanaviçe süslemeli havlu desenlerini paylaşmak istedim.

Eski zamanlarda tüm çeyizleri süslerdi kanaviçe ne yazık ki bizler artık unutmuş gibiyiz çünkü bizler hep hazırı sever kullanır olduk .

Bende düşündüm sizler ile de bu güzel modelleri paylaşmak fikriniz olsun istedim.

belki bilen yok aramızda diye bende yapacaklar diye yeni öğreneceklere videoyu anlatımlarla yapması için kolaylık sağlamak istedim hem yeni yapanlara hemde modeller nasıl olmalı nasıl havluya yerleştirsinler diye düşünmeyin diye detay anlatımlı videoyu da paylaştım.

Arkadaşlar eskiden annelerimiz ninelerimiz tek bildiği kanaviçe idi diye biliyorum nenem öyle derdi karyola takim veya divan derlerdi şimdi koltuklar oldu modellerde yapanda pek olmuyor.

Eskiden şark köşeler yaparlardı  minderler hep kanaviçe işlenirdi bazen anlatırlardı seccadeler her yerde kanaviçe işlemeler oluyordu şimdi iğne oya moda oldu ama aslında her el emeği ayrı güzel diye bu benim fikrim çünkü ben el emeği göz nurunun çirkin olduğunu  düşünmüyorum.

Sevgili sayfa okuyucularım aslında bu güzel el emeğini herkes sever fakat tembellikten yapmak istemiyor modası geçti deniliyor .

Evet arkadaşlar eskilere gittik ama görselleri görünce fikriniz değişir zaten günümüz hep eskiler yeniliyor .

arkadaşlar tavsiyem şu kanaviçe işleyecekler  ile yeni öğrenecekler muhakkak videoyu izlesinler anlatımlar çok güzel yapmak için kolaylık olur şimdiden hepinize kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 

 

 

 

&;

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.