Canım Anne

Bebek şort tulum yapımı

Bebek şort tulum yapımı

Bebek şort tulum yapımı oldukça şık ve görselliği harika olan tulum modelini siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Bebek örgü modellerini seven hanımlarımız için tulum modelini de severek uygulayacağınızı düşünüyoruz.

Modeli uygulamak isteyenler için video baştan sona anlatımlı olması kolaylıkla yapmanızı sağlayacaktır. İstediğiniz renk ip seçebilirsiniz. Kış mevsiminde kullana bileceğiniz örgü tulum modelini bebek kıyafetlerinde favori olabilecek model olacağını düşünüyoruz. Yeni örgü modellerinde tekrar birlikte olma dileğiyle hoşçakalın..

Bebek şort tulum yapımı

1 Adet bebe yünü kullanılmıştır.

3,5 Numaralı şiş tercihi

2 Tane düğme kullanımı

50 ilmek atarak başlıyoruz. İlk sırada bir ters bir düz örüyoruz. Diğer sırada tersleri ters düzleri düz örüyoruz. Bu şekilde toplam 6 sıra lastik örelim. Sonra aralarda 4 tane gizli arttırma yapıyoruz ve ilmek sayımız 54 oluyor. Geri kalan kısımlar hep haraşo örülüyor. 14 diş haraşo elde ettikten sonra 8 ilmek örüyoruz 1 tane eksiltiyoruz sonda 10 ilmek kalınca 1 tane eksiltip sona kalan 8 ilmeği de örüyoruz. Örgünün tersinde eksiltme yapmıyoruz sadece ön yüzde yapıyoruz. Modelin detaylı anlatımı için videomuzu izleyerek uygulayabilirsiniz. Yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin dileklerimizi iletiyoruz.

Örgü bebek modelleri, örgü tulum yapılışı hepsi ve daha fazlası için linkimize tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça önemlidir.

Bebek şort tulum yapımı video anlatımlı olarak buradan izleyerek uygulayabilirsiniz.

Şerife gül’ün hobileri kanalına bu güzel model için çok teşekkür ediyoruz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DMCA.com Protection Status :)