ÇOK GÜZEL ELBİSE MODELLİ LİF ÇALIŞMASI İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel elbise modelli lif çalışması ile yapılış anlatımını sizlere hazırladım ve sundum .

Değişik güzel görselli lif modeli renkleri ile harika olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de model olarak paylaşayım istedim.

Çeyizler için çok güzel olduğunu düşünerek ve siz örgü sevenler eğer sipariş üzerine çalışıyorsanız çok sipariş alacağınız bir model 2020 ye damgasını vuracağını düşündüğüm için sizlere yeni model olarak sunmak istedim gösterişli ve renkleri ile harika model yapılışına gelince ben her zaman şunu düşünerek sizlere sayılarını vermiyorum anlatımını ve modeli hazırlayanlardan ilk dinleme daha kolay çalışacağınızı düşünerek sayı vermek istemedim tabi ki yapamaz olursanız sizlere yardımcı olurum onun için burada olduğumu unutmayım

 

Düşüncem şu anlatımını ve modelin tasarlayan dan dinleyerek yapmanız daha kolay çalışılır bize bu güzel elbise modelli lif çalışmasını hazırlayan ve sizlere çalışmada kolay olsun diye tam detay olarak anlatan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Değişil lif model olarak düşünecek olursanız yine sayfamda bulabilirsiniz en güzel yeni modeller mevcut sizlerde yorumlarınızı beklerim bu güzel elbise modelli lif çalışmasini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden keyifli izlemeler ve kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.