İKİ RENKLİ KİLİM DESENLİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kilim desenli örgü çok amaçlı olarak yapacağınız bir modelimi sizlere yapılış anlatımını yaparak sundum.

Yine çok güzel olarak düşünüp sizlere fikir olsun iki renkli sevenlere model olacak bir örgü paylaşmak istedim.

Arkadaşlar renklerin uyumu ile harika bir model görsel olarak belki sizlere karışık gelebilir detay olarak anlatım izleyerek yapacağınızı umarım.

Örgülerde görsel olarak değerlendirmemek lazım çünkü bu model karişik görünüyor fakat yapınca haruşa olarak yapılan bir örnek kare olarak dikkat edilirse yapılışı çok kolay zaten izlediğinizde sizlerde fark edeceksiniz ki zor hiç bir örnek yok .

KİLİM DESENLİ ÖRGÜ TARİFİ
KİLİM DESENLİ ÖRGÜ TARİFİ

Evet arkadaşlar benim renklerin uyumu güzel olduğunu düşünerek uyumlu ipler seçip sizlerde yapabilirsiniz .

Bu model ile ne yapabiliriz?

Evet bu model ile çocuklara hırka yapabiliriz bebek battaniye olarak yatak örtüsü olarak örebiliriz çorap olarak yapabilirsiniz yani ipin kalınlığı ve inceliği neye uyumlu ise modeli de ona göre yapabilirsiniz illa bu yelek modeli diye düşünmeyin istediğin her yerde kullanabilirsiniz.

KİLİM DESENE ÇOK AMAÇLI
KİLİM DESENE ÇOK AMAÇLI

Arkadaşlar ikili ip ile çalışmalarda dikkat edilmesi gereken şu bir renk koyu bir renk açık olmalı ki görseli güzel olarak görünsün yine çok değişik modeller ile sizlere sunacağım isterseniz sayfamdan isterseniz ücretsiz olarak kanalıma abone olabilirsiniz yeni yüklediğim modeller den haberdar olmak isterseniz zil butonu aktif hale getirirseniz haberdar olursunuz değişik modelleri ilk sizler göreceksiniz yine değişik model sayfama bakarak fikir edine bilirsiniz umarım anlatımımdan memnun kalır takip edeceksiniz şimdi bu modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.