FİYONKLAR VE KELEBEKLER ÖRGÜ LİF YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü el işi sevenler yine çok güzel renkler ile harika görünümlü yeni tasarım ve çok güzel anlatımı sizlere paylaşmak istedim .

Sizlerinde dikkatinizin çekeceğini düşünerek model ile görseli çeyizlere renk katacak olarak baktım ve yapılış anlatımını da sizlere fikir olsun istedim.

Değişik renklerle bir çok lif modelini sizler için fikir amaçlı sundum umarım bu güzel modellerden fikir edinmişsiniz yine çok güzel değişik örgü ve el işlerinden bakmak isterseniz takip etmeyi unutmayın diğer görseller ile anlatımlara bakarak fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmenizi tavsiye ederim çünkü her örgü ile el işleri mevcut olduğunu düşünerek en güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar bizlere bu fiyonklu kelebekler modeli lifi hazırlayan ve yapılışı kolay olsun diye tam detay anlatımı yapan meralin hobilerine buradan teşekkürlerimi iletirim.

O kadar çok lif modeli paylaştım ki her biri çok değişik ve çok güzel olduğu için sizlere de fikir olsun istedim çeyiz hazırlayanlara çok kolaylıkla bulabileceği çeyizlik lif modeller mevcut sayfamda hem kolay hem güzel renkler desen harika uyumlu sizlerde bu renk uyumuna dikkat ettiğinizi  umarım bu fiyonklu kelebekler modelin yapılışını izlemenizi ve yardımcı olacak anlatımını olduğunu düşünerek izleyin diye tavsiye ederim şimdi çeyiz hazırlayanlar bu modeli yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.