PAMUK ŞEKER BEBEK PATİK MODELİ İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir pamuk şeker gibi bebek patiğin yapılışı ile görselden devam etmek istedim yapılışı model güzel olduğu kadar zor değil ve çok kolay iki şiş ile yapılıyor.

 Bu defa minik neşeli ayaklar için bir güzellik pamuk şekeri bebek patiği hazırladım. Orta kalınlıkta bir orlon 3 no şiş kullandım. 43 ilmekle başlayıp önce artırdım sonra eksilterek ayak bölümünü örüp ayak bileği kısmını iki ayırıp ayrı şekilde ördüm. Bitince tığ ile birleştirip ön tarafına dantel ve düğme ile süsleyip bitirdim. Toplam 1,5 saatimi aldı çok kolay bir şekilde ördüm pamuk şekeri bebek patiği.

Rengiyle harika bebekler için bir model bebekler yaz olsa da akşam serinde giydiriliyor o yüzden anneler dikkat çok güzel patik modeli yapmanıza yardımcı olacak tam detay anlatımlı videoyu da sizlere paylaştım hiç örgü bilmezseniz de yapabilirsiniz hem kolay hem güzel bir patik modeli umarım sizlerde beğenecek ve hediye veya bebeğinize yapacaksınız.

Bize bu güzel ve bebekleri düşünüp modeli ile tam detay hazırlayan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim.

Değişik modeller için de orgutarifleri.com sitemden veya orgutarifleri youtube kanalıma ziyaret etmeniz yeterli olacaktır .

Pembe hanımın bir çok modelleri var sayfamda çok beğenerek sizlere paylaşıyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz güzel anlatımı tam detay olduğu için sizlere yardımcı olduğunu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Yapılışı azda olsa yorum yaparak sizlere yardımcı olayım istedim yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.