ŞEKER KIZ CANDY PATİK MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok güzel yeni tasarlanmış bir şeker kız patik modelini sizlere paylaşıp sizlerinde yapması kolay olsun diye tam detay anlatımla yapılışını paylaştım.

Yapım aşamasını izleyerek çok kolay yapacağınız güzel anlatımla fikir edinerek teknik olarak yeni tasarım olan patiği yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu günün adına çok güzel modelleri tasarlayan ve detay anlatımlar yapan her örgücülere teşekkür ederim sizlerde umarım bu güzel modellerden faydalanarak yapacak olursunuz arkadaşlar bize bu şeker kız Candy patiği tam detayla yapılışını anlatan ve sunan suzannın el işi dunyasına buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet yine örnek yine model ve çok gösterişli bir renkle yapılan bu patik ben beğendiğim için sizlere de fikir olsun istedim.

Değişik patik modeller de sayfamda var tabanlı ve tığ işi ile şile yapılmış eğer daha değişik model isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır yeni ve güzel örgü modellerden ilk siz haberdar olmak isterseniz de sayfayı takip ederek haberdar olursunuz.

Eğer bu patiği tabanını yapacak ve değişik olsun isterseniz yine suzan hanımın kanalında var bakarak fikir edinebilirsiniz.

O kadar güzel anlatım var ki sayı ve nasıl yapılır gibi bilgi vermek ten se izlemenizi tavsiye ederim eğer yapıp da satış yapanlar için çok güzel bir model olduğunu düşünüyorum sizlerde bu modelden çok sipariş alacağınızı umarım şimdi bu güzel model şeker kız candy patiği yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.