ÇAPRAZ BAĞLAR ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere iki şiş ile çapraz bağlar örgü modeli ile yapılış detaydan bahsetmek istedim.

Değişik ve çok güzel olan bu örgü örneği bir çok amaçlı olarak yapabiliriz çocuk büyük demeden nerede görmek istersek kullanabilirsiniz .

Örgüde her zaman bahsederim ki çok geniş düşünün diye ipiniz örneği kaldırıyor ve güzel görünüm oluyorsa yapabilirsiniz buna benzer olarak bu modeli tığ ile de yapılabilir yeter ki siz örgü sevenler yapmak isteyin .

Model sadece yapılan iş ile kalmaz eğer değişik yapmak isterseniz şiş ile yapılan bir örneği tığla da deneyin ki değişik bir görsel de sizler tasarlamış olursunuz sadece örgüler değiş el işlerde de aynı en çok hangi işi biliyorsanız onunla deneyerek yapabilirsiniz bu örneğin yelek yapılışını yada bebek battaniye nasıl yapılır diye düşünüp beklemeden siz kendiniz de yapabilirsiniz .

Ben her zaman derim ya yapılış teknik diye evet yapılışını öğrenince uygulayacağınız her şey yapılışı kolay olacak ve değişik yerlerde de kullanmış olursunuz.

Bu çapraz örgü modeli tığ işi olarak ta çok güzel olacak denemenizi tavsiye ederim bu örgü modeli aslında yelek hırka olarak tanıtım olsa da sizler değişik yerde kullanmanızda engel olmadığını söyleyerek fikrimi sunayım istedim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.