ÇİTLENBİK BAYAN YELEK ÖRNEĞİ ANLATIMINA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve değişik bir çitlenbik örgü modeli sizinle paylaşacağım bu güzel örgü modeli ile ilgili biraz fikirlerimi de sunmak istedim.

Evet arkadaşlar yine bu güzel örgüden bahsetmek istersek şunu demek isterim örgü geniş ve nerede nasıl örmeliyiz diye soracak olursanız bu örgü modeli nerede görmek istediğimiz ve ne öreceğimize karar vererek önce bunları yapmalıyız sonrada örgü örneğin nasıl örüldüğü na bakarak örgü örülüşünü izleyerek yapılışını öğrenmek ve izlerken yapılış tekniği nasıl olduğunu görmektir.

Arkadaşlar örneğin yapılışını öğrendikten sonra nerede yapılacağına sizlerin kararı olmalı bere ,şapka,yelek,hırka,çocuklar için olsun iplerine bakarak kararını kendin karar vermendir örgü örmek.

Ben örneklere yelek derken yelek olarak düşünüp bırakmayın ben bir çok modelin yapılışları ile örnekler paylaştığımda evet bir model olarak bir model diye isimlendirmek isterim kendin değerlendir başka model araman gerekmez diye düşünüyorum sadece yelek modeli nasıl yapılır biliyorsan hırkayı bilirsen örneği uygulayabilirsin .

Böyle güzel örneklere haberdar olmak isterseniz sayfamı takip etmeniz yeterli olacaktır .

Bu çitlenbik modeli umarım beğenecek ve yapacaksınız şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.