FINDIK SEPETİ ÖRGÜ MODELİ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel fındık sepetli örgü modelle sayfamda sizlere yapılış anlatımla paylaşmak istedim.

değişik bir örgü modeli arkadaşlar çok güzel kazak yelek için örnek olduğunu düşünüyorum ve sizlere fikir olsun istedim

Umarım sizlerde beğenerek yapmış olacaksınız bu aralar çok yapılıyor nohut fındık derken değişik görselleri her sayfada görür olduk fakat her biri gerçekten de güzel ben her zaman derim ya değişiklik yapabilirsiniz diye evet ayni ponponlar her yerde var saç örgünün arasına yaprak modelin arasına ve bir çok örgü modellerde yer alır .

Evet arkadaşlar değişik görsellerde kullanabilirsiniz örgü çok geniş olduğunu hep söylerim ya işte daha önceki sayfamda yine bu ponponlar vardi bu örgü modelin arasına fındıklar var yani sizlerde istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Yapılışına bakınca bazıları tığ kullanarak ponpon yapar bazısı da sadece örgü şişle yapar teknikler farklı olduğunu görüyorum sizde her zaman ki gibi yapılışını anlatan videoları izlemenizi tavsiye ederim ki yeni kolay yapılış teknikler öğrenin .

Arkadaşlar bu güzel modellerden haberdar olmak için üye veya takıp edin en yeni ve güzel modellerden ilk sizler haberdar olun şimdi bu modeli beğenerek yapacak örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.