OSMANLI LALESİ LİF MODELİ İLE YAPILIŞI GÖR



Sevgili örgü seven hanımlar bugün yine çok güzel ve yeni bir lif model ile yapılışından bahsetmek ve sizlere fikir olsun istedim.

Evet hanımlar bu sayfamda çok yeni bir model osmanlı lalesi olan bir lif modeli size fikir olsun diye yapımı kolaylık olacak birde video paylaştım.

Osmanlı dönemine ayıt bir laleler model sizinde seveceğinizi düşündüm ve fikir amaçlı paylaşayım istedim .

Harika çok güzel lalelerden bahsedelim ve bu modeli renkler ile harika görünümlü lif  size de yapmanızı tavsiye ederim .

Saraylarda kullanılan bu laleler modeli şimdi liflerde yer alması çok güzel olduğunu düşünüyorum.

Osmanlı saraylarda da lif kullanılırdı ve bu laleler sarayın deseni gibi bir görsel arkadaşımız bunu lif olarak uyguladı ve sizlere de model olsun diye bende siz örgü sevenlere buluşturmak fikir olsun diye paylaştım .

Yapılışı ve model uygulayan Hatice Gungorun Dunyası kanalından sizlere sunarken buradan kendisine eline sağlık demek istedim.

Anlatımı ve modeli ben çok beğendim umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız .

Osmanlı laleler lif modeli yapmak isterseniz videoyu izlemenizi tavsiye ederim yapılışı biraz karışık da olsa anlatımı çok güzel yapmanız için yardımcı olacağını düşünüyorum.

Şimdi yapmak isteyen arkadaşlar takip etmeyi unutmayın her zaman en güzel ve değişik modeller ile sayfamda olacağım yapan arkadaşlara da buradan kolay gelsin demek istedim yorumlarınızı her zaman beklerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.