kolay bademli life bakalım mı anlatımıyla



Sevgili lif severler gene en güzel en yeni bademli lif modeli ile sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Kolay Badem lif modeli İki renk ip kullanılıyor 2 numaralı  tığ Yapımı ortasında bir yuvarlak oluşturup yuvarlağın içine aralarda 2 zincir çekerek 6 fıstıkla başlanıyor ve her sırada artarak devam ediyor 6 BADEM oluşturuyoruz kenarına pıtırcıklar yaparak bitiyoruz

Evet arkadaşlar bu çok güzel ve kolay bademli lif modeli kızların çeyizine yapabilirsiniz .

Lif modeller örerek hamamlara satış yapmak için sipariş alabilirsiniz çok da güzel bu aralar sanki lif revanşta sürekli değişik lif modeller var sizde yapıp satabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler değişik olsun buda çok güzel başka var mı derseniz diğer sayfamda da çok değişik ve güzel modeller var oradan da fikir alabilirsiniz sizler yeter ki yapmak isteyin modeller benden yapması sizlerden olsun.

Örgü tığ işi bilenler için bu model çok kolay olacaktır.

Lifler modellerde ortasına değişik motiflerde koyabilirsiniz küçük motiflerde sayfada var eğer takıp edıyorsanız zaten bilirsiniz eğer yeni sayfama bakanlardan sanız takıp edin tavsiye ederim çünkü yeni ve güzel modellere sahip olun şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin izleyip  yapanlara da iyi seyirler.

 

KOLAY  BADEMLİ LİF MODELİNİ İZLEMEDEN GEÇME ANLATIMI HARİKA ÇOK KOLAY YAPACAKSINIZ.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.