SARAYLAR HAMAMI LİF MODELİ YAPILIŞ ANLATIMI İLE BURADA



Evet arkadaşlar en güzel en yeni bir lif modelle yine sayfam da siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve anlatımı suzan ayin hanıma teşekkür ederek sizlere sunayım .

Arkadaşlar ilk modeller bu sayfada bulmanız için en güzel ve en yenileri siz takıp eden örgü sevenlere  paylaşayım

en yeni modellerle ilgili fikirleri olsun istedim.

Bir önceki sayfamda dekoratif bir motif paylaşmıştım evet arkadaşlar bizler istesek her değişik model yapabiliriz diye düşünüyorum .

Diğer sayfalarımda dekor yani çok amaçlı motiflerde var onunla bademli saray hamam lif model gibi sizlerde değişiklik yapıp bir görsel yapabilirsiniz.

Ben bu model lifin anlatımını çok beğenerek ve tasarımı suzan Ayin hanıma ait olduğunu söylemek ve diğer anlatımları da paylaşıp sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar her zaman derim ve yine söylüyorum ki biliniz diye tabi ki bu benim düşüncem örgü yapımında renkli bir modelimiz varsa ve yaptığımız model renkler uyumlu değil ise lütfen sizler renk uyumuna dikkat edin ki çok çirkin demek istemiyorum çünkü el emeği her ne olursa olsun çok değerli ve çok güzel .

Demem şu ki renklere uyumu ile basit model bile en güzel görünümü olacaktır.

Arkadaşlar bu modeli tek bir yerde kullanmayın sizler motif olarak değişik model oluşturun sizin model olsun.

Şimdi bu çok güzel modeli beğenip yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin yapamayanlara da paylaştığım videoyu izlerseniz daha kolay yapacaksınız der iyi seyirler

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.