KIZ ERKEK ÇOCUKLARA HIRKA MODELLERİ İÇİN BAK YAPILIŞI İLE



 

 

Sevgili hanımlar merhaba, bugün sizlere erkek kız çocuklara yapabileceğiniz hırka modeller ve yapılışını sizlere sunacağım.

Evet arkadaşlar biz modellerden genel olarak hep kız çocuk veya bebekler için modeller paylaşırız oysa ki erkek çocuklar içinde çok güzel modeller var bende her ikisi için modelleri siz örgü sevenlere paylaşıp fikir vermek istedim

Aslında kız modeli diye bir şey yok diye söylemek lazım çünkü erkek çocuklara da model yapılıyor sadece erkek kız ayrımı renklerde oluyor zaten bir çok renkler ortak kullanılıyor.

Kış ayında çocuklarımızı sıcacık saracak bu çok güzel hırka ve şapka modelleri sizler yapmanız için fikir edinin istedim .

Evde ve dışarıya çıkarken giydirip sıcak tutmasını sağlayacak siz örgü sevenlerde gezmeye giderken çocukların hasta olmasını engellenmiş olursunuz diye bu çok güzel ve zarif şişle yapılan hırka modellerden yararlanarak yapmak için model aramayın bu sayfada var demek istedim.

Sevgili hanımlar her zamanki gibi gene de demek istiyorum ki bazen modellere görsel bakın siz de fikir yürüterek model oluşturabilirsiniz.

Erkek çocuk modeli derken biraz kız çocukların ki motiflerle süsleriz erkek çocuklar için se sadece renkler ve kısıtlı model kullanabiliriz diye düşünüyorum .

Ben ikiz anne olarak çok yaşadım fakat en kolay yolu akılı ip le hırka yapıp şapka içindeki tek renkten patiği ile kombin yapardım çok da güzel olduğunu söylemeden geçmek istemedim .

Sizlerde kız çocuklara süslü yapıp erkek çocuklara desenli saç örgülü modeller yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu modelleri yapmanız için yapılışı var sayfanın sonuna bakarsanız iki yapılışı olan video bakarak yardım alabilirsiniz.

BEĞENECEĞİNİZİ UMARIM ŞİMDİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN İYİ SEYİRLER. Bu beyaz kız ceketi bir arkadaş yaptı çok da güzel görünüyor harika bir model yapmanızı tavsiye ederim eğer isterseniz arkadaşa yaptıra biliriz yorum sizlerin.

Buna patik  de yaparsanız tam kombin yapmış olursunuz   bu benim düşüncelerim kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.