TUNUS İŞİ İLE BEBEK PATİK YAPILIŞ TARİFLİ VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kolay tunus işi ile bebek patik modelin yapılışını sizlere hazırladım.

Değişik bir çalışma tekniği olan tunus işi sizlere sunarken her örgü çalışması gibi modellerde çalışılabilen bir çalışma tekniği tunus işi bir şiş fakat ucu tığ gibi olması hem tığ kullanıyorsun hem şiş kullanıyor gibi değişik bir örgü tekniği var sizlerde bu güzel çalışma tekniği umarım beğeneceksiniz.

Her örgü de olduğu gibi bu modeli de nasıl yapılır sorunuza gelince her zaman bahsederim en güzel yapılış tekniği video anlatımlarıdır çünkü her ne kadar çalışmayı tarif olarak sizlere anlatsam da video izlediğiniz kadar kolay anlamayacaksınız çünkü görsel bakarak daha kolay çalışılır .

Evet arkadaşlar tunus işi teknik ile sayfamda bir çok örnekler ile modeller var bakarak değişik çalışmalardan fikir edinebilirsiniz.

Battaniye ,yelek hırka patik gibi bir çok örgü modelleri paylaştım diğer sayfalarıma bakarak sizlerde yunus işi modeller yapabilirsiniz.

Yeni öğrenmek isteyenler için kanalımda yapılış anlatımı var izleyerek sizlerde yapabilirsiniz.

Evet bu modellerden de sonuna geldik sizler bu güzel bebek patik modeli yapacaksanız şimdiden kolay gelsin video izleyerek yapacak olan örgü seven arkadaşlara da iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.