YENİ TASARIM LALELER LİF MODELİN DETAYLI YAPILIŞ TARİFLİ VİDEO



Sevgilim bugün sizlere çok güzel yeni tasarımlı Laleler örgü lif modelinin yapılışını hazırladım.

Yapılışı kolay olan bu lif modelinin görsel olarak harika renk uyumu ile sizlere sundun.
Yapılışına gelince her ne kadar tarifi yazsam da görsele bakıp el çalışma tekniğini görerek çalışmak daha mantıklı olduğu için biliyor anlatımını sayfanın sonuna paylaşacağım izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Belki lif çalışması hepsi aynı fıstıklı yıldız da yapılan bir model olduğunu düşüneceksiniz fakat renklerin geçişleri desen uygulaması ve Bu modelde olduğu gibi lalelerin yerleştirmesine dikkate alarak izlemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar yine değişik ve güzel modellere bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çeyiz ne diyecek ve kendinize yapacağınız bir çok kolay gösterişli lif modelleri sayfamda yer vermek deyim.

Bu güzel kolay lif modelin tam takım çalışması olacak ve bende sizlere takımları paylaşacağım takip veya üye olursanız bu modellerden haberdar olursunuz.

Bize bu güzel modeli hazırlayan ve tasarlayan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sayfamda en güzel en yeni modelleri ve en değişik modelleri paylaştığımı düşünerek siz sevgili örgü sevenlerden de yorumlarınızı beklerim.

Sayfama üye olarak takip ederseniz değişik modelleri ve değişik tasarımları bulabilir ve yeni modellerde fikir edinebilirsiniz.

Bu güzel modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenleri şimdiden kolay gelsin.

Evet arkadaşlar bu güzel modelinde sonuna geldik şimdi yapılış anlatımı olan videoyu izleyelim İyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.