TIĞ İŞİ PULLU BABET ÇALIŞMASI YAPILIŞ DETAY ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel kolay tığ işi bir pullu babet çalışmasını sizlere paylaşıyorum.

Yapılışı çok kolay olan bu palet çalışmasında okullar ekleyerek çok güzel süslenmiş sosyete evbabeti olarak kullanabilirsiniz.

Görseli değişik rengi ile harika olan bize bu güzel modeli hazırlayan Suzan Hanım’a buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar bir yer babetler de ve patik çalışmalarda olduğu gibi tabanlık ve kenar çalışmaları düz Trabzon çalışarak B pulları ekleyerek görseli güzel görünen bu babeti Sizlerin de yapabileceğini düşünerek paylaşıp fikir olsun istedim.

Yine değişik patik bot babet gibi çalışmalara bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum.

 

Bu modellerin nasıl çalışacağımızı ve kaç sayı ile başlayacağımızı düşünüyor iseniz sayfanın sonunda yapılışı tam detaylı videoları paylaşıyorum bu videoları sonuna kadar izleyip Sizlerde Bu çalışmaları çok kolay yapacağınızı olmuyorum.

Her zaman bahsettiğim şu ki video anlatımları tam Detay görsel olarak bakıp çalışmak daha kolay olduğunu düşünerek sizlerinde videoları sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Tarif olarak yazıp okuyarak yapmaktan karışıklığı düşündüğüm için Ayriyeten sizlere Talip vermedim ipin markası Her zamanki gibi diğer örgülerde bahsettiğim den dolayı Bugün de aynı şey bahsediyorum her ipi kullanabilirsiniz Tabii ki patiklerde patik ipi örgülerde örgü ipi kullanacağımızı Sizlerde bildiğinizi düşünüyorum.

Bu güzel pullu babet modelini yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.