NİNELERİMİZDEN GELEN SU TAŞLI OYA MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler çok eskilere dayanan ninelerimizin gelen sutaş,lı oya modelin yapılışını anlatan videoyu hazırladım.

Değişik oya modeli olan bu oyayı Umarım Sizler de beğeneceksiniz eskiden ninnilerimiz bu Su taşı ile birçok oya modelleri yapardı Bende eski modelleri aklından kaldırınca sizlere hazırlayıp paylaşmak istedim.

Arkadaşlar birçok değişik oya modellerini sayfamda paylaşmıştım Bende bu eski ninelerimizin yaptı Su taşı ile bir Oya çalışması yaparak Sizlere fikir olsun istedim

Çalışması çok kolay olan bu Oya modelini su taşını birçok modelde kullanabiliriz istediğimiz renklerle değişik bir Oya tasarlayabiliriz.

NİNELERDEN GELEN SUTAŞI OYA TARİFİ
NİNELERDEN GELEN SUTAŞI OYA TARİFİ

Her renkte bulabiliriz rengine uyumlu su taşını kullanarak çok güzel oya çalışabiliriz bu çalışmada küçük biri desen olarak sizlere oyayı hazırlayıp anlatımını yaptım nasıl kullanabiliriz ile ilgili sorusuna gelince videoyu sonuna kadar izleyerek Sizlerde bu çalışmalardan değişik fikirler de edinebilirsiniz.

Arkadaşlar değişik oya modellerini bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek birçok Oya modelini bulabilirsiniz.

SUTAŞ İLE TIĞ İŞİ OYA MODELİ
SUTAŞ İLE TIĞ İŞİ OYA MODELİ

Her zaman renkler ile ilgili bilgi veriyorum fakat benim elimde bu renk su taşı vardı ve bu renkle çalışarak fikir edinin istedim her tülbente uyumlu renkler bulabilirsiniz ve bence yeşil genelde tülbentler de renk olarak bulunur yeşil su taşı araya koyup yaparsanız daha güzel olacaktır ilerleyen zamanlarda değişik çalışmalarım var ve hepsinden sizlere sunup fikir edinmenize yardımcı olacağım umarım bu güzel eski ninelerin zamanlarda kullanılan oya modeli de beğenip yapacaksınız.

SUTAŞI OYA MODELİ
SUTAŞI OYA MODELİ

Eğer sayfamı ve kanalım olan olgu tarifi. Takip eder abone olursanız birçok yeni tasarımlarından haberdar olursunuz.

Bu güzel oya modelinin çalışmasını beğenip yapacak olan tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.