KARDA AÇAN ÇİÇEKLER ÖRGÜ MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel iki renkli kardan Açan Çiçekler olarak görseli harika bir örgü modelinin yapılışı anlatımını sizlere paylaşıyor.

Beyaz ve mavi renkli harika görseli olan bu modeli çocukların hırka ve yelekte çalışabileceğinizi düşünerek sizlere yapımı aşaması olan videoyu da beraberinde paylaştım.

Iki renk çalışmalarında arka tarafı ilmekleri uzatarak çalıştığımızı diğer örgü modeller de görmüş olmalısınız Bu da aynı şekilde arkada diğer iki ilmekler de ki çalışmalar gibi uzatarak çalıştık.

Bir bebek olarak bu kardan Açan Çiçekler modeli kullanabiliriz bebek takımları olarak bir bütün çalışabiliriz patik hırka şapka bebek battaniyesi yelek olarak birçok modelde bu modeli kullanarak bir bütün olarak çalışabilir.

Yine 2 renk çalışmaları bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ve kanalımı ziyaret ederek birçok modelleri elde etmiş olursunuz.

Kanalım olan orgu tarifleri videoları hem yapılışları kolay hem de gösterişli birçok modeli izleyerek çok kolay çalışabileceğinizi düşünüyorum.

Modelin arka yüzü

Arkadaşlar modelleri çalışırken iki renkli çalışmalarda özellikle dikkat etmeniz gereken iki renginde çok zıt renkler olmasına dikkat edelim.

Bebek örgü çalışmalarında örgüde açık renkleri tercih etmeliyiz demin rengi açık olursa yaptığımız iki renkli çalışmalarda örnekler daha belirgin gösterecektir.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli beğenip yapacak olursanız videoyu sonuna kadar izleyerek çok kolay çalışacağınız ı düşünüyorum ve yine bu modeli çalışacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.