BU LİF KOLAY FAKAT BAŞKA GÜZEL OLMUŞ YAPILIŞ TARİFİ



 

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel çok kolay bir lif modelinin yapılışı anlatımıyla Sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Karelerle çalışılmış güzel lif modelini bir bebek battaniyesine uyarla ya bilirsiniz.

Renk geçişleri ne bakarak değişik bir bebek battaniyesi çalışır güzel bir battaniye oluşturabiliriz.

Arkadaşlar bu modellere bakıp sadece lif olarak değerlendirmeyelim diğer çalışmalar tekniği ile modelleri şekillendirebiliriz.

Sayfamda birçok lif modeli mevcuttur bu lif modellerini değerlendirir diğer örgü tasarımlarıyla değişik görseller elde edebiliriz.

Kolay ve güzel gösterişli lif modeli İsterseniz bu lif modelini Sizlerde çalışabilirsiniz.

Kanalımda ve sayfamda birçok modeller mevcut sayfamı takip ederek veya üye olarak kanalıma abone olarak birçok modellere sahip olabilirsiniz.

Değişik görseller ve değişik modelleri olan bu lif modellerinden bir bebek battaniyesi yapabilirsiniz isterseniz sevdiklerinize isterseniz kendi kullanmanız için bu kolay lif modelinin Sizlerde yapıp kullanabilirsiniz.

Her zaman bahsederim ki Renkler çok önemlidir renk uyumlu olduğu zaman görseli de güzel oluyor.

LİF MODEL TARİFİ.

Çizgili kolay kare lif modeli yapımı Modelimizin yapımı için 6 numara tığ ve 3 renk lif ipi kullanılıyor. Kutu tekniğiyle yapılan modele ilk olarak 6 fıstık eninde 6 fıstık boyunda bir parça yaparak başlıyoruz. Bu parçanın 4 bir kenarına 6 fıstık boyunda farklı renk iple örüyoruz. Dört köşesinde kalan boşluklara da her sırada renk değiştirerek çizgiler halinde örüyoruz. Son olarak fıstık tepesine örümceklerden olursan bir kenar oyası yaparak modeli bitiriyoruz.

Bu modelleri tam detaylı olarak öğrenmek isterseniz video anlatımını izleyerek tam detaylı olarak hem öğrenmiş olursunuz hem de tekniği ile kendiniz de çok kolay yapmanıza sebep olacaktır izlemenizi tavsiye ederim.

Bu kare lif modeli ile taraftar renkleri kullanarak çok güzel tarafları simgeleyen Bir lif modeli  elde edebilirsiniz

Bu güzel modeli çalışacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.