ZİNCİR İŞİ MEVSİMLİK HAFİF BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI



BAHARLIK HAFIF BAYAN YELEK MODELİ

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere zincir çalışması yaparak içine farklı dolgu yapılan bu yelek modelin tarifini sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Yapılışı kolay görseli harika bir model olduğunu düşünerek sizlere yazlık model konusunda fikir edinin diye tam detaylı anlatımlı video paylaştım.

ZİNCİR DOLDURMALİ ÖRGÜ YELEK MODELİ

Yapılışına gelince her ne kadar yazılı beyan etsem de üzerindeki çalışma tekniği görerek çalışmanız daha kolay anlamlı olacaktır.

BAYAN YELEK MODELİ

Zincir tekniği ile kare çalışarak bütün yelek hazırlıyoruz sonra üzerine Alize ip ile tığ yardımı ile üzerine zincir çalışması yaparak üzerine desen veriliyor.

Bu zincir tekniği kullanarak farklı model yapabilirsiniz .

Nasıl mı?

ZİNCİRLİ ÖRGÜ MODELİ

Zincir kare yaparak başka bir şekil yaparak görselimiz değişik olur kabartmalı çiçek motif yada dal şeklinde bir çalışmada yapabiliriz.

Bu zincirler ile farklı çalışmalar yapabiliriz ilerleyen zamanlarda sizlere bu teknik ile farklı çalışmalardan yapılışını paylaşacağım kanalım olan orgutarifleri,ni takip etmeyi unutmayın .

Kanalım farklı görsel çalışmaları yer vermek için buradayım hem sayfalarımda hem de yapılış tariflerinde fark yaratmak ve sizlere bu güzel modellerden bilgilendirmek için buradayım şimdi bu güzel model çalışmasını yapmak isteyen örgü sevenleri video anlatımını izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

 

KAYNAK Alize yarns

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.