ÇEYİZLİK TAM TAKIM KARTENESİ LİF MODELİN YAPILIŞ AÇIKLAMALI VİDEOSU



Tam takım kartanesi lif modeli
Tam takım kartanesi lif modeli

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tam takım olarak çeyizlerinize öreceğiniz kartanesi lif modelin yapılış detaylarını sizlere sundum.

Takım olarak çalışacağınız bu güzel lif modeli hem resim olarak hem de uzun ile kare lif modelin yapılış video paylaştım.

Bir önceki sayfam da sizlere yuvarlak kartanesi lif modeli paylaşmıştım sizler takım yapacak olacaksanız diğer modeli de sayfamda bulabilirsiniz.

kareli lif modeli

Yapılışına gelince her ne kadar yazılı beyan etsem de karışık bulacağınızı düşünerek video açıklamasını izlemenizi tavsiye ederim.

Bu güzel model ile birde termos modeli olarak kese çalışması yapabilirsiniz eğer bu modeli suzan hanım tekrar termos veya farklı olarak farklı tasarım yapar ise sizlere onu da paylaşıp fikir edinebilirsiniz.

 

yuvarlak kartanesi lif modeli
kartanesi uzun lif modelin tarifi

Evet arkadaşlar bu güzel model gibi tasarım ve güzel modeller sayfamda bulacağınızı düşünerek sayfamı üye olarak ve kanalım orgutarifleri,ne abone olarak en güzel en yeni modellere sahip olursunuz.

Bu güzel modeli nasıl yapılışı var diye merak ediyor iseniz sizleri video açıklamasını izlemeye davet ediyorum tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Kaynak:suzanın elişi dünyasına ait

Makale yazı yazar:orgutarifleri.com

UZUN LİF MODELİN VİDEOSU

KARE KARTANESİ LİF MODELİN YAPILIŞI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.