BİRÇOK ÖRGÜYE YAKIŞACAK YALAN DÜNYA ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



YALAN DÜNYA ÖRGÜ MODELİ TARİFİ
YALAN DÜNYA ÖRGÜ MODELİ TARİFİ

Merhaba sevgili gibi sevenler bugün sizlere çok amaçlı kullanacağınız güzel ve kolay bir örgü modelinin yapılışını hep sizlere hazırladım.

Dört düz 4ters olarak görülen bu güzel modelimizin yapılış detaylarını sayfayı ilerledikçe görseli ve video anlatım olan videoyu sayfanın sonunda paylaştım.

Kısa da olsa bu güzel modeli tarifini sizlere yazıyla belirtmek isterim.

BİR ÇOK ÖRGÜYE YAKIŞAN ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

TÜM ÖRGÜYE KULLANILAN YALAN DÜNYA ÖRGÜ MODELİ
TÜM ÖRGÜYE KULLANILAN YALAN DÜNYA ÖRGÜ MODELİ

Lastik çalışmasında yaptıktan sonra uygulayacağımız bu güzel modelimizi 4 ters 4 düz örgü başlama tekniği ile başlıyoruz.

Arka yüzüne gelince 4 tel bir düz ters olarak 2 ilmeğimizi çapraz yapıyoruz bir düz ölüyoruz tekrar 4 ters modelimizi devam ediyor.

Ön yüzüne gelince düz olan ilmek derimizi düz olarak örüyoruz bir ters iki düz ilmeğimizi yine çapraz yapıyoruz ve bu şekilde modelimizi 5 sıra örerek devam ediyoruz.

ÇOK AMAÇLI YALAN DÜNYA YELEK ÖRGÜ MODELİ TARİFİ

5 sıra ördükten sonra düz olay ilmeğimizi bir ters 2 inmelidir çapraz 1 ilmeğimizi ters ve çaprazlı yaptığımız 4 ilmeğin üstüne düz örgü yapıp devam ediyoruz.

Modelimiz bu şekilde devam etmektedir.

Yalan Dünya örgü modeli nerede kullanırız.

Her modelde olduğu gibi Bu güzel modelimizi de yelek hırka kazak bebek battaniyesi gibi birçok örgü modellerinde kullanabileceğimizi düşünerek bu güzel modeli sizlere sundum.

ŞİŞ ÖRGÜ YALAN DÜNYA YELEK MODELİ TARİFİ

Umarım bu güzel modeli de diğer örgü modelleri gibi beğenip çalışacaksınız.

Çalışmak istediğiniz de daha kolay video anlatımı isteyerek yapacağınızı düşünüp sizleri video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum.

İyi seyirler.
Kaynak orgu tariflerini ait
Makale yazı yazar orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.