ÇİMEN ÖRGÜ DESENİ BEBEK YELEK MODELİN YAPILIŞ TARİFİ



çimen örnekli bebek yelek modeli
çimen örnekli bebek yelek modeli

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yakadan başlayarak bebek örgülerine Çimen örgü desene yapılışını sizler için hazırladım.

Yakadan başlayarak birçok farklı mı ders çalışabiliriz görsel olarak kendim tasarladım bu güzel modelimi sizlere yapılışını anlatan videoyu hazırladım.

Sayfayı ilerledikçe birçok resim ve sayfanın Sonunda yapılışı anlatımı olan videoyu paylaştım.

yelek modelin tarifi

YAKADAN BAŞLAMALI BEBEK YELEK MODELİN YAPILIŞI

Evet arkadaşlar bebek yelek için yapacağınız örgü modelinin kol ayrımındaki Çimen desenine yapılışını sizlere farklı olarak belirtmek istedim.

Yelek çalışmasında sayı olarak belirtmedim çünkü yapacağınız yaş ay olarak sizden ayarlayabilirsiniz sadece Koldaki desene ister bütün desen çalışarak ister sadece kol desene Çimen desene olarak çalışacağımızı düşünerek tarif olarak vermek istedim.

Modelimizi 3 ve katlarından oluşmaktadır.

Yakadan başlamalı çimen modeli
Yakadan başlamalı çimen modeli

Yapılışına gelince yaka işlemi yaptıktan sonra genel ilmek olarak istediğiniz genişlikte tutabilirsiniz Çimen desenini nasıl yapıyoruz.

3 ilmek birleştirip 5 ilmek olarak ilmekleri çıkartır diyoruz aynı şekilde hemen yanındaki 3 ilmeği de aynı işlemi uyguluyoruz.

2 sıra düz ve ters örgü yaptıktan sonra yine 3 ilmeğin üstünden 5 ilmek alarak ve aynı şekil diğer tarafında da 3 ilmek 5 ilmek olarak çalışıp devam ediyoruz modelimiz kolay ve gösterişli olduğunu düşünerek bu güzel modelimi Sizlere fikir olsun istedim.

YELEK MODEL ÇALIŞMASI

Her ne kadar burada sizlere bahsetsem de karışık bulacağınızı düşünüp bizleri video anlatımı olan videoyu sonuna kadar izlemenizi öneriyorum.

Farklı model farklı desen çalışmaları bakıp fikir edinmek isterseniz kanalımı ziyaret ederek birçok modele sahip olabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli minde sonuna gelerek sizleri video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.

Tasarım kaynak orgu tariflerini ait

Makale yazı yazar orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.