BAYAN ÖRGÜ YELEK MODELİN AJURLU BAKLAVA DESEN DETAYLARI



Ajurlu bayan yelek modelleri
Ajurlu bayan yelek modelleri

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel bayan örgü, modellerini sizlere sundum.

Ajurlu baklava deseni yelek modelini sizler için hazırladım.

Bu güzel modelimize Birçok yerde kullanabileceğimizi ve farklı ,renklerle daha farklı görsel elde edeceğimizi unutmayalım.

BAKLAVA DESENLİ YELEK MODELİ

ÖRGÜ BAYAN YELEK MODELİN YAPILIŞ MALZEMELERİ

Arkadaşlar standart bir yelek modelinde bu örgü örneği ile 5 yumak ip kullanarak çalışabilirsiniz.

Normal yelek çalışmalarında modele göre değişir, şişimiz her zaman için modelimizin ve ipimizin, uyumlu olmasına dikkat etmeliyiz.

BAKLAVA DESENLİ YELEK MODELİ
BAKLAVA DESENLİ YELEK MODELİ

                         BAYA YELEK TARİFİ

Lastik başlama tekniğini istediğiniz lastik başlama tekniği uygulayarak, örneğinizi başlayabilirsiniz Ben iki ters iki düz lastik çalışması yapıp modelimi üzerine uyguladım.

6 ters ilmek örerek 2 ilmek birleştirip artırıyoruz ve yine 2 ilmek birleştirip de girmek yerde edip arttırma işlemi yapıyoruz bu şekil değil sıramızı tamamlıyoruz.

yani 6 ilmeği birden kestikten sonra 6 ajur ikinci modelimizi uyguluyoruz .

iki modelimizi arkadan ilmeklerimizi çapraz yaparak çalıştığımız için her ne kadar burada sizlere belirten de karışık bulacağınızı düşünüyorum.

Ip markasına gelince yapacağınız işlem bir yelek modeli olduğunu düşünürsek istediğimiz gibi kullanabiliriz istediğimiz rengi kullanabiliriz.

BAKLAVA DESENLİ YELEK MODELİ
BAKLAVA DESENLİ YELEK MODELİ

Örgü modeller de İlla şu ipin markası olsun diye markalara takılmayalım istediğimiz renk ve istediğimiz marka iple çalışabilirsiniz Sadece modelinizi küçük bir detay olarak çalışıp kalın ve ince üstteki duruşunu görerek çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli çalışmak isteyen tüm örgü sevenlere Öncelikle kolay gelsin ve sizleri video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.
Kaynak orgu tarifleri
Makale yazı yazar orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.