ÖRGÜ YELEK MODELİN PALMİYE ÖRNEĞİ YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



bayan yelek modeli palmiye örneği

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere dilimli lastik çalışması yapmadan örebileceğiniz güzel bir örgü palmiye bayan yelek   modelinin yapılışını hazırladım.

Palmiye örgü modeli görseli olan bu güzel modeli yelek çalışması olarak Çok yakışacağını düşünüp sizler için video anlatımını hazırlayıp paylaştım.

Dilimli örgü modeli

PALMİYE ÖRGÜ YELEK MODELİN TARİFİ

Evet arkadaşlar bu güzel modelimize lastik başlama tekniği uygulamadan direk bir ters bir düz örgü yaparak başlıyoruz

Dilimli örgü modelin tarifi
Dilimli örgü modelin tarifi

Peki ters kenar ilmeği ile modelimize ben şeye bir ters bir düz örüyoruz ve üç ilmekle çapraz yapıyoruz ve aynı şekilde Diğer taraftan da çaprazlayarak bir ters bir düz ve 2 TL’si modelimizi ayıran ters örgümüzü örüyorum.

Arkadaşlar bu çapraz tekniğine ve bir ters bir düz olarak çalışma yöntemini video anlatımını izlemenizi daha kolay çalışacağımızı düşünüyorum ve sizleri izlemeyi öneriyorum.

örgü palmiye modelimizin nerede kullanabiliriz

Her örgüde olduğu gibi Bu güzel modelimizi de bayan örgülerde yelek hırka ve şal olarak kullanabileceğimiz güzel bir model olduğunu düşünüyorum.

Dilimli olma şekli ve görseli harika olan bu güzel modeli Umarım Sizler de beğenip yapacaksınız.

Yine model konusunda fikir edinmek ve farklı modellere bakmak isterseniz kanalım olan örgü tariflerini ziyaret ederek birçok örgü modeli bulabilirsiniz.

Palmiye örgü yelek modeli
Palmiye örgü yelek modeli

Tüm örgüler için ve detayları için örgü tarifleri kanalıma abone olarak tüm paylaşımlarımdan haberdar olur ve en güzel en yeni en değişik modelleri sahip olursunuz.

Bu güzel model çalışmasını daha kolay daha detaylı anlatımı izlemek için sizleri video anlatım olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.
Kaynak orgu tariflerini ait

Makale yazı yazar orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.