HER ÖRGÜYE YAKIŞACAK ŞİŞ ÖRGÜ ŞİMŞEK MODELİN YELEK TARİFİ VİDEO



ÖRGÜ ŞİMŞEK MODELİ
ÖRGÜ ŞİMŞEK MODELİ

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok kolay tüm örgüleri yakışacak güzel bir örgü modelinin yapılışını hazırladım.

Yapılışı çok kolay olan bu güzel modeli Birçok yerde kullanabileceğimiz ve yeni öğrenenler daha yapabilecek kadar kolay bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere paylaştım.

                                         ÖRGÜ MODEL KULLANMA FİKİRLERİ

Yelek olarak kullanabilirsiniz hırka. bebek örgüler atkı şapka gibi bir çok örgülere yakışacaktır.

                           Örgü Şimşek modelin tarifi

İKİ ŞİŞ ŞİMŞEK ÖRGÜ MODELİ
İKİ ŞİŞ ŞİMŞEK ÖRGÜ MODELİ

Lastik başlama tekniği farklı çalıştığımı Sizlerde hem görselde hem video anlatımında göreceksiniz bir ters bir düz olarak lastik örgü modelini hazırladım.

Ikinci sırasında ters olan örgü örüp düz olan örgüyü alttan alarak çevirip ördüm bu şekilde lastik farklı başlama modelin tekniğini elde etmiş olduk.

KOLAY ÖRGÜ MODELİ

Modelimize gelince modelimizi 3 ders yapıp diğer 3 ilmeğin arasından ilmek uzatarak 3 ilmek Daha Ters örüyoruz tekrar 3 ilmek arasından ilmeğimizi uzatarak ters örgü müze yapıyoruz bu şekilde modelimizi devam ediyoruz.

3 sıra ördükten sonra tekrar aynı şekilde 3 Ters ilmek uzatarak çalışıyoruz modelimizin tam detaylarını görmek için video anlatım olan video izleyerek daha rahat çalışacağımızı düşünüyorum.

ÖRGÜ YELEK ŞİMŞEK MODELİ
ÖRGÜ YELEK ŞİMŞEK MODELİ

Arkadaşlar bu güzel modeller ve farklı modellerden   değişik örgü çalışması yapmak isterseniz kanalım olan orgu tariflerini abone olarak ve zil butonu aktif hale getirerek paylaşımlarımdan haberdar olursunuz .

Evet arkadaşlar bu güzel modeli beğenip çalışmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin. Şimşek örgü modelini çalışmak isteyen arkadaşları sizleri video anlatım olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.

Kanal orgutarifleri,ni ait

Makale yazı yazar orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.