BAHAR KELEBEKLER ÖRGÜ YELEK VE ÇOK AMAÇLI MODEL YAPILIŞ TARİFİ



BAHAR KELEBEKLER ÖRGÜ YELEK MODELİN TARİFİ
BAHAR KELEBEKLER ÖRGÜ YELEK MODELİN TARİFİ

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok amaçlı kullanacağınız Bahar kelebekleri örgü yelek modelinin sizleri hazırladım.

Yapılışı saç örgü benzer ve farklı görseli olan bu güzel modeli Umarım Sizler de beğeneceksiniz.

Yapılışına gelince kutuda Otel sizlere tarifi belirtmek ve sizlere yardımcı olacağım bakar video anlatımı olan videoyu izleyerek daha kolay daha rahat çalışacağımızı düşünerek video izlemenizi öneriyorum.

BAHAR KELEBEKLER ÖRGÜ MODELİ
BAHAR KELEBEKLER ÖRGÜ MODELİ

Örgü Bahar kelebekleri modelin tarifi

Bir ters bir düz lastik örgü başlama tekniği ile başlıyoruz.

Genel ilmek 2 ilmek genel çalışması yapacağımız için haroşa olarak 7 ilmek düz örüyoruz.
2 ilmeğimizi ters oruyoruz ters örmeden önceki düz ördüğü Üz ilmeyin birini ortaya doğru çapraz yapıyoruz ve aynı şekilde Diğer taraftan da 3. ilmeyi ortaya çekip 2 tane düz ilmek 2 ters ve 14ilmek haroşa olarak öreceğimizi ilmeklerimizi örüyoruz.
Arkadaşlar Her ne kadar burada tarif Tek Tek yazsam da video anlatımından hem görsel hem de anlatımı isteyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

ÖRGÜ MODELİN ARKA YÜZÜ

ÖRGÜ MODELLİN KULLANIŞ İLE İLGİLİ  FİKİRLER

Her zaman önerimdir ki her ne kadar tarif olarak belirtmekte video anlatımı izleyerek daha rahat çalışabileceğiniz ve ilmeklerin alış şekillerini görerek yapmak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Bu güzel örgü modeli nereye kullanabiliriz.

Nereye kullanabiliriz sorunuza gelince bebek battaniye yakışacak bir model olduğunu düşünüyorum büyük olduğu için yelek hırka şapka gibi birçok örgüde kullanabiliriz diye düşünerek sizlere kendi fikirlerimi söylemek istedim.

Arkadaşlar modellerde biraz ince şiş kullanarak ya da ince ip çalışması yaparak modelimizin küçüldüğünü Bizlerde fark edeceksiniz.
Ve aynı şekilde bu modelinde 4 tane ikimizi çapraz yapacağımız yere 3 tane yaparak daha küçük kelebek motifleri oluşturabiliriz.

ÖRGÜ YELEK MODELİ

Her model için geçerli olan dul fikrim sizleri umarım farklı zikir elde edeceğinizi düşünüyorum.

Evet arkadaşlar bu güzel model ve farklı modelleri bakıp fikir edinmek isterseniz kanalım olan orgu tariflerini ziyaret ederek birçok farklı örnek çalışmaları bulabilirsin.

Şimdi sizleri bu güzel modelin daha kolay Çalışmanız için video anlatım olan videoya izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.
Kaynak orgu tariflerini ait
Makale yazı yazar orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.