HAVLUYA KANAVİÇE NASIL İŞLENİR ? YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



el işi havlu kanaviçe işlemesi
el işi havlu kanaviçe işlemesi

Sevgili el işi sevenler bugün farklı oldun diye birde el nakışı olan kanaviçe havluya nasıl yapılır video paylaştım.

Hanımlar bugün sizlere Etamin havlu üzerine kanaviçe işlemesi olan işleme nasıl yapılır çalışmasına sizlere sondum.

Havlu ucu kadar önemli olan havlunun üstüne kanaviçe işlemesi teyze yerinize farklı renk katacağını düşünerek bu güzel fikri de sizlere paylaşmak istedim.

HAVLU ÜSTÜNE KANEVİÇE YAPILIŞI
HAVLU ÜSTÜNE KANEVİÇE YAPILIŞI

                         EL İŞİ HAVLUYA KANAVİÇE İŞLEME TARİFİ

Arkadaşlar kanaviçe yapacağınız zaman ablanızı etamin görseli olan havluyu seçmeniz veya kanaviçe telleri olan tellerini alıp üzerine dikip bir etamin çalışması gibi farklı bir çalışma tekniği uygulayabilirsiniz.

Normal kumaş üzerinde bile yapılan etamin telleri üzerine dikerek çok farklı ve görseli güzel olan işlemeleri yapıp havlucunuzu bir o kadar daha süsleyebilirsiniz.

Günümüzde her ne kadar olmasa da kanaviçe çalışması seccadelerde uyguladığımız ve gerçekten çok güzel iğne ile kuyu kazmak denilen bir el sanatıdır.

HAVLUYA KANAVİÇE İŞLEMESİ

Bundan sonraki çalışmalarında sizlere her el sanatı görselleri ile yapılış anlatımı olan videoları sitemizi ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Dantel ucu kadar değerli olan kanaviçe çalışmasını video anlatımı olan videoyu izleyerek nasıl yapıldığını ve daha kolay çalışacağımızı düşünerek video anlatımında izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak: gelin hanımın İşleri’ne ait

Yazı yazar :orgu tarifleri.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.