KEDİ FİGÜRLÜ LİF MODEL TASARIMIN YAPILIŞ TARİFİ ORGUTARİFLERDE



KEDİ FİGÜRLÜ LİF MODELİ
KEDİ FİGÜRLÜ LİF MODELİ

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarım kedi figürlü lif modelin yapılışını sizlere sundum.

Yapılışı kolay fıstıklı yıldız tekniği ile çalışılıp üzerine işlemeler süsleyip bu güzel Kedi figürlü lif çalışmasını sizlere yapılışında kolay olsun diye yapılış anlatımını sizlere video paylaştım.

kedi figürlü lif çalışmasının malzemeleri

figürlü lif modeli

4 renk lif ipi ipleri kesmek için makas dikiş iğnesine ihtiyacımız var

KEDİLİ GÖRSELLİ LİF MODELİN TARİFİ

Kese lif çalışması gibi bir görsel hazırlanır düz başlayıp artan ve yuvarlağa dönüştürülür altına farklı renk kullanarak boğaz kısmını oluşturulur üzerine burnu için bir trabzan çalışarak hazırlanır .

İğne ile figür oluşumunu hazırlanır ve burun kısmına yuvarlak bir trabzan çalışarak üzerine burun oluşturulur.

En kolay çalışmanız için bence video anlatımına bakıp el tutuşu ve dikiş özelliğine bakıp çalışmak daha kolay olacağını düşünerek video izlemenizi öneririm.

Evet arkadaşlar umarım bu güzel modeli beğenip sizlere fikir olur başka farklı model düşünecek olursanız sayfamda en güzel en yeni tasarım liflerden bulabilirsiniz.

KEDİ FİGÜRLÜ LİF
KEDİ FİGÜRLÜ LİF

Farklı fikir ve tasarımlar için orgutarifleri kanalımda da bulabilirsiniz takipte kaldığınız müddette farklı modellere sahip olursunuz ve en güzel modellerden haberdar olacaksınız şimdi bu güzel figürlü lif modelin tarifi olan video anlatımına davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak: suzan,ın elişi dünyasına ait

 

Makale yazar : orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.