ÖRGÜ TUNUS İŞİ FISTIK NASIL YAPILIR ANLATIMLI VİDEO



TUNUS İŞİ FISTIKLI ÖRGÜ MODELİ
TUNUS İŞİ FISTIKLI ÖRGÜ MODELİ

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere akıllı iple fıstık görünümlü Tunus işi örgü modelinin yapılışını sizlere sundundum.

Örgü model olarak Tunus işi birçok model çalışması yapılmaktadır sizler için bu güzel modeli hazırlayıp sizlere yapılış anlatımı olan videoyu paylaştım.

TUNUS İŞİ FISTIKLI ÖRGÜ MODELİ
TUNUS İŞİ FISTIKLI ÖRGÜ MODELİ

Örgü Tunus işi fıstık çalışması tarifi

AKILLI İP İLE TUNUS İŞİ ÖRGÜ YAPILIŞI

Tığ işi çalışması gibi önce zincir çalışması yapıyoruz sonra her zinciri batıp 1 ilmek çikartıp attığımızı zincirin bitimine kadar ilmek derimizi çıkarıp örüyoruz ikili ikili ilmekleri çıkartıp tekrar örgümüzü bitiriyoruz.

2 sıra fıstık yapar gibi ilk kutuya batıp 4 kere fıstık çalışması gibi ilmek derimizi Batı çıkarttıktan sonra fıstık yapmak için dolabımız ilmek ve ilk ilmeğimizi bırakıp tekrar 2 ilmeğimizi batıp fıstık yapıyoruz bu şekilde devam ediyoruz.

Yapılışı çok kolay olan bu güzel modeli ister battaniye ister bebek hırkalarında isterseniz lif çalışması dahi yapabilirsiniz.

tunus işi örgü modeli

Yine bu güzel modeli bu tarihte karışık bulduysanız video anlatımı olan videoyu sonuna kadar izleyerek Sizlerde çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Diğer modellerde olduğu gibi Bu güzel çalışmayı da beğenip yapacak olursanız bizleri video anlatım olan videoya davet ediyorum İyi seyirler kolay gelsin.

Kaynak: Suzan’ın örgü dünyasına ait.

Makale söz yazar : orgu tarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.