KARDELEN SARMAŞIK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ TARİFİ



ÖRGÜ MODELİN ARKA YÜZÜ

Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere yine çok güzel çok amaçlı Kardelen sarmaşığı örgü modelinin yapılışını sizlere sundum.

Örgü model olarak çok kolay olan bu güzel modeli Birçok yerde kullanacağınızı düşünerek sizlere yapım aşaması olan videoyu paylaştım.

Kardelen Sarmaşık örgü modelinin tarifi

KARDELEN SARMAŞIK ÖRGÜ MODELİ
KARDELEN SARMAŞIK ÖRGÜ MODELİ

Evet arkadaşlar iki şişle yapılan bu örgü modelimiz ister lastik yapılışını yapıp başlayabilirsiniz isterseniz örgü desen olarak devam edip modeli hazırlayabilirsiniz.

Başlama tekniği ile Gelince üç ders 4 düz ilmekle devam ediyoruz.

Arka yüzünde modelimizi kurmaya başlıyoruz 3 düz 4 silmeye her ilmek çalışmasında çişimizi iki kere ikimizi dolayarak ilmek çıkartıyoruz.

Bu şekilde modelimizi arka yüzünden devam ediyoruz.

ÖRGÜ MODELİ ÇOK AMAÇLI

Ön yüzüne gelince dolaştığımız ilmekleri uzatıp önce 22 ilmek birleştirip bir ilmek çıkarıyoruz sonra Arkada iki 27 tarak çıkartıyoruz çişimizi verilmek dolayarak 4 silmeye birden çıkarıp 4 ilmeğimizi oluşturuyoruz.

Yine modeli oluşturduktan sonra 3 ters ilmeğimizi çalışıp modelimizi bu şekilde devam ediyoruz.

Bu güzel Kardelen sarmaşığı örgü modeli nerede kullanırız sorusuna gelince diğer örgüler de olduğu gibi birçok örgülerde kullanabiliriz.

Kabarık duruşu ve karışık görünümüyle kardelen sarmaşığı örgü modelimizi yelek hırka kapşonlu şapka patiklerde atkı ve şallar da kullanabileceğimizi düşünerek Birçok yerde bu örgü modelimizi çalışabiliriz

ÖRGÜ MODELİN ARKA YÜZÜ

Evet arkadaşlar sizlere her ne kadar tarif olarak versem de biliyor anlatımını izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyor.

Bu güzel modeli çalışmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Sizleri video anlatımı olan video izlemeye davet ediyorum İyi seyirler.
Kaynak: orgutarifleri
Makale yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.