ÇİÇEK BAHÇESİ TAKIM OLSUN KESE LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



lif çiçek modeli
lif çiçek modeli

Sevgili örgü sevenler sizlere yine çok güzel ve yeni çiçek bahçesi takım olsun kese lif modelin yapılışını sizlere sundum.

Yuvarlak kare olarak bir önceki sayfam da bulabilirsiniz çünkü her modeli takım olarak sizlere fikir olsun diye paylaşırım.

lif çiçek modeli
lif çiçek modeli

Değişik modellerden haberdar olmak isterseniz sayfama üye olarak katılabilirsiniz en güzel ve değişik modelleri sizlere hazırlayıp fikir vermek için burada olduğumu unutmayın .

ÇİÇEK BAHÇESİ LİF MODELİN TARİFİ

KESE LİF MODELİ

Evet arkadaşlar yapılış için sayfamda çiçek modeline bakarak veya video anlatımını izleyerek yapacağınızı düşünüyorum her model takım yapabileceğiniz gibi paylaşmaya çalışırım.

Bu kese lif de önce yuvarlak yaparak ve üzerine çiçek motifleri dikip süsleyerek bu güzel lif modeli elde edebileceğinizi düşünerek paylaştım.

ÇİÇEK BAHÇESİ LİF MODELİ

Çiçek motifi farklı modellerde süsleme çiçek olarak bir çok yerde değerlendireceğiniz bir motif bayan patiklere güzel olur veya bir düz battaniye örgüsüne süsleyerek harika görselli battaniye olacaktır.

Tarif olarak belirtmeden sizleri bu güzel lif modelin kese çalışması olan video anlatımını izlemenizi öneririm ve video izlemeye davet edıyorum iyi seyirler.

KAYNAK: SUZANIN ELİŞİ DÜNYASİNA ait

Makale yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.