ÜÇ BOYUTLU YILDIZ ÇİÇEKLİ YATAK ÖRTÜ MODELİN YAPILIŞ VİDEO



ÜÇ BOYUTLU BATTANİYE ÖRGÜ MODELİ
ÜÇ BOYUTLU BATTANİYE ÖRGÜ MODELİ

Sevgili örgü sevenler üç boyutlu yıldız çiçekli yatak örtü modelin yapılışından bahsederek sizlere tam anlatımlı video paylaştım.

Tığ işi olarak harika motifli yatak örtü yapabilirsiniz gösterişli bir örgü olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim.

ÜÇ BOYUTLU YATAK ÖRTÜ MODELİN TARİFİ

YILDIZ ÇİÇEĞİ MOTİF ÇALIŞMASI
YILDIZ ÇİÇEĞİ MOTİF ÇALIŞMASI

 

Yatak örtü olarak yapılış video sundum fakat biraz pratik olsun diye tarif belirtmek istedim .

Motif olarak üçgen çalışma yapılarak motif birleştirip yıldız oluşur yuvarlak başlayarak üçgen motifler hazırlayıp 5gen yaparak bir büyük motif elde edilir ve çalışma devam ederek yapmak istediğiniz kadar üçgen motifler hazırlanır .

Yatak örtü için ilk bir sıra motif yapıp kaç en ve boy olarak yapacaksanız motif sayı bulabilirsiniz.

Tam detaylı video anlatımı olan video paylaştım yapmakta kolay olacaktır diye düşünüyorum izleyerek tam anlatımlı olarak ve görsellere bakıp daha kolay çalışabilirsiniz.

Değişik model olarak bir çok model var sayfamda isterseniz fikir edinebilirsiniz en güzel en gösterişli modelleri sizlere paylaştığımı  düşünerek yorumlarınızı beklerim.

ÜÇ BOYUTLU YILDIZ ÇİÇEKLİ YATAK ÖRTÜ MODELİ

Evet arkadaşlar bu güzel yatak örtü modelin tarifinde sonuna gelerek sizleri video anlatımını izlemeye davet ediyorum şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Kaynak:ören hanım ,ma ait

Makale yazar :orgutarifleri.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.