5 ŞİŞ PATİK YENİ ÖĞRENENLER İÇİN BAŞTAN SONA ANLATIMLI VİDEO



5 ŞİŞ PATİK YENİ ÖĞRENENLER İÇİN BAŞTAN SONA ANLATIMLI VİDEO
5 ŞİŞ PATİK YENİ ÖĞRENENLER İÇİN BAŞTAN SONA ANLATIMLI VİDEO

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yeni öğrenenler için 5 şiş patik modelin baştan sona anlatımlı video hazırladım.

5Şiş kullanmayı bilmeyenlere kolay anlatımlı video paylaştım izleyerek sizlerde tam detaylı olarak yapacağınızı düşünüyorum.

Patik yapılışında farkli başlama teknik ile anlatımlar var sizlere bu anlatımı önererek izleyip sizlerde kolayca yapabilirsiniz.

5 şiş patik model olarak kendim kanalımda da bahsettım ve paylaştım isterseniz bakarak karşılaştırabilir ve en kolay çalışmadan bakıp yapabilirsiniz.

5 şiş patik modelin görselleri

ÖRGÜ 5 ŞİŞ İLE PATİK ÇALIŞMASI TARİFİ

Örgü başlamadan önce 5 şiş  elimize alalım ve iki şiş ile ilmek atalim ben 4 ilmek ile başladım ve 1 şiş çıkararak 3 şiş ile başlayalım kenardan her ilmek kenarından artıralım ve şişmizi 4 ilmeklere bolelim yani 4 şişimize 10 ilmek olana kadar artıralım ve 4 parmak olana kadar örelim sonra topuk için 2 şiş ilmekleri örelim sonra ayırmamız için topuk kısmını hazırlayalım bu güzel patik için tam detay ve kolay olacak video izlemenizi öneririm .

Evet arkadaşlar her ne kadar tarifte belirtmek istesemde karışık bulacağınızı düşünüyorum ve her örgü çalışmasında bahsettığım gibi bu patik modelin yapılışında da sizleri video anlatımını izlemenizi öneririm .

ÖRGÜ 5 ŞİŞ PATİK MODELİN TAM DETAYI
ÖRGÜ 5 ŞİŞ PATİK MODELİN TAM DETAYI

şimdi bu güzel çalışmayı beğenip yapmak isteyen tüm örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Sizleri tam detay anlatan video izlemeye davet ederim iyi seyirler.

Kaynak: ssuzanın elişi dünyasına ait

Makale yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.