TUNUS İŞİ ÖRGÜ HAZAN YAPRAK LI ŞİŞ ÖRGÜ MODELİN VİDEO TARİFİ



TUNUS İŞİ HAZAN YAPRAKLI ÖRGÜ MODELİ
TUNUS İŞİ HAZAN YAPRAKLI ÖRGÜ MODELİ

Sevgili örgü sevenler çok amaçlı kullanacağınız bir tunus işi  örgü hazan yaprak lı şiş örgü modelin video açıklamasını sizlere paylaştım .

Yapılışı kolay olan bu güzel örgü modeli umarım beğenip yapacaksınız.

Zemin renk olarak beyaz kullanıldı fakat sizler zemin renk olarak farklı renkler deyeneye bilirsiniz.

TUNUS İŞİ YAPRAKLI ÖRGÜ MODELİ

TUNUS İŞİ  ÖRGÜ HAZAN YAPRAK LI ŞİŞ ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

Evet bu güzel yapraklı modeli düz örgü tekniği ile yapılır ve yaprak için örülen düz ileklerin geriye dönerek tek tek ilmek çıkararak örülür yapılışı kolay gösterişli bir örgü model olduğunu düşünerek sizlere paylaştım.

Nerde kullanırız sorunuza gelince evet bebek battaniyesi harika olur hırka kazak gibi bir çok örgü modeller de kullanabilirsiniz.

Bu modelin sade renk çalışması olarak kanalımda bulabilirsiniz isterseniz akıllı iple de farkli görsel olduğunu bu güzel çalışmada da görüyorsunuz.

ÖRGÜ MODELİ TUNUS İŞİ

Sizler farklı yapalım diye düşünecek olursanız zemin olarak akıllı ip kullanıp yaprakları düz renk kullanarak daha farklı olacağını düşünüyorum.

En güzel en yeni modelleri sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel model çalışmasını beğenip yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Sizlere kolay olsun diye video açıklamasını izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak:AYŞENİN ÖRGÜLERİ ne ait

Makale yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.