YENİ GELİN LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



YENİ GELİN LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO
YENİ GELİN LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO

Sevgili, örgü sevenler yeni tasarım olan yeni gelin lif modelin kırmızı laleler  yapılış anlatımlı video sizlere paylaştım.

Yapılışı her lif gibi fistik çalışmasıyla yapıIan ve üzerine süsleyerek harika bir gelin lif modeli tasarlayıp sizlere sundum.

YENİ GELİN LİF ÇALIŞMASININ MALZEMELERİ

YENİ GELİN KIRMIZI LİF MODELİ

Yapılış için üç renk lif ipine ihtiyacimiz var ve birde simli ip süslemek geçişi için kullanacağımız ip ve inci üstüne süs olarak kullanacağız tabiki bunları örmek için tığ ve ipleri kesmek için makas bulundurmalıyız.

Yapım aşamasına gelince yuvarlak lif yapılıyor fakat sizler tam detay renklerin geçişi ile süslemeler nerede nasıl yapılır ile ilgili bilgiyi en kolay şekli video anlatımını izlemeniz diye düşünüyorum.

Yeni tasarım lif modellerden değişik model ile ilgili bilgi,lenmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu güzel yeni gelin lif modeli umarım beğen,ip sizlerde yapacaksınız renklerin uyumuna dikkat edilmesi gerektiğini bu güzel modellerde fark edeceksiniz diğer güzel modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

KIRMIZI LALELİ YENİ GELİN LİF MODELİ
KIRMIZI LALELİ YENİ GELİN LİF MODELİ

Sevgili örgü sevenler diğer modellerden takim çalışması gibi bu güzel modelinde olursa sizleri yine bilgilendirmek için paylaşacağım takip etmeyi unutmayın .

Evet arkadaşlar bu güzel lif modeli yapmak isteyen tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Model tarifi ile fikirlerimin sonuna geldiğimi düşünerek daha kolay çalışabileceğiniz video anlatımına sizleri davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak:suzanın elişi dünyası ait

Makale yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.