ARTIRMA EKSİLTME YAPMADAN ÇOK GÜZEL BAYAN PATİK ÖRGÜ YAPILIŞI



ARTIRMA EKSİLTME YAPMADAN BAYAN PATİK MODELİ
ARTIRMA EKSİLTME YAPMADAN BAYAN PATİK MODELİ

Sevgili örgü sevenler yine çok kolay bir patik çalışmasını sizlere sundum yapılışı artıma eksiltme yapmadan çok güzel bayan patik modeli yapılışını paylaştım.

Yapılışına gelince uzun şerit ile örülen bayan patik çalışmasından biraz olsun bahsedelim .

ARTIRMA EKSİLTME YAPMADAN BAYAN PATİK ÖRGÜ TARİFİ

PATİK MODELLERİ

Evet arkadaşlar bu güzel ve kolay bayan patik yapılışı kenarları haroşa örgü ortası içten çıkartmalı saç örgü modeli yapıyoruz saç örgü olarak da yapabilirsiniz veya farklı örnek seçebilirsiniz bu patikte saç örgü  kullanılmış .

EKSİLME ARTIRMA YAPMADAN ÖRGÜ PATİK ÇALIŞMASI

Patik önüne süsleyecek haroşa çalışıp fiyonk dikilir ve bu şekilde patik ikiye katlanarak dikilir sizlerde bu modeli isterseniz aynı çalışma teknik ile farklı örnek veya farklı çiçek kullanarak yapabilirsiniz .

Bazı patik çalışması gibi eksiltme artırma yapmadan da böyle güzel patikler yapabilirsiniz.

ARTIRMA EKSİLTME YAPMADAN DÜZ ŞERİT PATİK MODELİ
ARTIRMA EKSİLTME YAPMADAN DÜZ ŞERİT PATİK MODELİ

Sevgili örgü sevenler yine farklı çalışma patik modelleri düşünecek olursanız sayfamda patık olarak arayarak bulabileceğiniz bir çok modeller mevcut.

Bu güzel patik çalışmasını umarım beğenecek ve yapacaksınız yapmak isterseniz video açıklamasını izlemenizi öneririm hem görsel bakarak hemde çalşışma tekniği görerek çalışmak mantıklı bulurum şimdi sizleri video anlatımına izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak: Şerifenin örgü dünyasi na ait

Makale yazar .orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.