ZARİF DİLİMLİ BEBEK BATTANİYE MODELİN TIĞ İŞİ YAPILIŞ VİDEO



BEBEK BATTANİYE MODELİ ZARİF DİLİMLER
BEBEK BATTANİYE MODELİ ZARİF DİLİMLER

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel zarif dilimli bebek battaniye modelin tığ işi yapılışından bahsedelim.

Bir çok yerde kullanabileceğimiz güzel zarif örneklerden biri olan bu modeli bebek battaniye yapımında kullanılmış.

ZARİF DİLİMLİ BEBEK BATTANİYE MODELİN TIĞ İŞİ YAPILIŞ  TARİFİ

BEBEK BATTANİYE MODELİ ZARİF DİLİMLER

Bebek battaniye yapmak istediğinizde önce kaç santim yapmalıyız sorunuz olursa 1 metre veya 1 metre 10 santim yeterli olur tabiki bu tarifim ipin kalınlığına dikkate alarak yapmalısınız ve birde eliniz sıkıysa sayı fark eder.

Yapılış tarife gelince ben her zaman tarifi olan video izlemenizi öneririm çünkü farklı çalışma tekniklerden de fikir edinebilirsiniz.

Sizler bu modelleri örnek olarak bir çok yerde örgü model olarak kullanabilirsiniz yada bebek battaniye ile bebek yelek ,hırka vs gibi tam takim yaparak kullanabilirsiniz.

ZARİF DİLİMLİ BEBEK BATTANİYE MODELİN MALZEMELERİ

BEBEK BATTANİYE MODELİ ZARİF DİLİMLER

Bu model iki renk çalışılmış isterseniz bir çok renk kullanarak fark yaratabileceğinizi unutmayın.

Zemin renk oluşturup bir kaç renk kullanarak yapıldığında hem artan ipleri değerlenmış  olacaksınız hemde gök, kuşağı gibi görsel olur yada nazar boncuğu renkler ile de çok güzel olur.

Evet arkadaşlar bu güzel zarif bebek battaniye modelin benzer ve farklı model için fikir edinmek isterseniz hem sayfamda bulabilirsiniz hem de kanalım olan orgutarifleri ne bakarak çok güzel ve değişik modeller bulabilirsiniz.

Umarım bu modelleri beğenip yapmak isteyeceksiniz gelin beraber bu zarif modelin anlatımı olan video anlatımını beraber izleyelim iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.