YENİ BAHAR DALI ÖRGÜ UZUN LİF MODELİN YAPILIŞI



Yeni bahar dalı uzun lif modelin yapılışı
Yeni bahar dalı uzun lif modelin yapılışı

Sevgili örgü sevenler Yeni Bahar dalı örgü uzun Lif modelin detay anlatımla sizlere fikir olsun istedim.

Güzel değişik ve takım Lif modelleri paylaşmaya devam ederek en güzel modellerden haberdar olun diye yapılış anlatımları paylaştım.

Yeni bahar dalı kare Lif olarak bir önceki sayfam da sizlere sunmuştum bugünde yeni bahar dalı uzun lif çalışmasını sundum.

Bahar dalı Lif modelin tarifi

Yapılışına gelince sizlere video anlatımları paylaştım izleyerek daha kolay ve daha iyi sonuç elde edeceğinizi düşünerek izlemenizi öneririm.

Lif çalışmasında farkli lif modeller olsun değişik örgü modellere bakıp fikir edenecek olursanız sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz.

Modelde bahar dalını farklı çalışmalara uygulayabilirsiniz.

Nerede kullanabiliriz sorunuz olursa evet bu modeli bir düz örgü şiş veya tığ işi olsun bu çiçek dalları kullanarak çok güzel çalışma elde edebilirsiniz.

Bebek hırka yada yelek modellere de harika bir görsel olacaktır yapmanızda ve denemenizde fayda bulacağınızı düşünerek değişik fikirlerimi sizlere paylaştım.

Yeni bahar dalı kare lif modeli

Yapmak istediğinizde farklı fikir edinmek için  yardımcı olurum yorumlardan bilgilendirebilirsiniz.

Evet arkadaşlar bize bu güzel modelleri hazırlayan ve yapılışında kolay olsun diye yapılış anlatımını sunan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Bu güzel Yeni Bahar Dalı Lif modelin detaylarının fikir paylaşımların sonuna gelerek siz örgü seven arkadaşlara kolay gelsin ve sizlere kolay çalışacağınız video anlatımına davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak:Suzanın elişi dünyasi

MAKALE YAZAR:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.