3 ÖRNEK BİR ARADA ÖRGÜ BEBEK YELEK YAPILIŞ DETAYLARI



Bebek örgü yelek görseli

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere 3 örnek bir arada örgü bebek yeleğin yapılış detaylarından bahsedelim.

Yapılışına gelince her model ayrı güzel olarak çalışabilirsiniz ve hatta tek model olarak bebek veya kendinize bayan yelek hırka gibi çok amaçlı örnek olarak kullanabileceğiniz örgü modelleri paylaştım.

3 ÖRNEK BİR ARADA ÖRGÜ BEBEK YELEK TARİFİ.

Bebek örgü yelek görseli

Evet arkadaşlar örgü bebek yelek için 4,5 nolu şiş kullananlar için 66 ilmek atarak örgüye başlayalım.

6 sıra 66 ilmek ördükten sonra da ön ,kol arka olarak ilmekleri bölelim

Ön olarak birde lastik yan bat pirinç örneği yakadan etek ucuna kadar devam ediyor bunu unutmadan devam edelim.

Kenar bant ilmekle bir 11 ilmek örüp 1 artırma işlemi yaparak 1 düz tekrar artırarak düz örgü yapıp 11 ilmek daha kol için örelim arka sayı olarak 20 ilmek yapalım ve yıne 11 kol ve ön olarak tüm örgümüzü bölelem.

Bebek yelek görselin çalışması

Fıstık çalışması için bir önceki sayfam da yayında olan video paylaştım fakat bu bebek yelek modelde de bahsederek anlatım yapıldığını ve tekrar modelleri kullandığımı video izleyerek sizlerde yapabilirsiniz.

Tüm model çalışması orgutarifleri kanal da bulabilirsiniz fikir edinmek isteyenler için

Fıstık çalışmanın altına yine kanalımda paylaştığım bir fermuar modelin yapılışın dan esinlenerek sizlere bebek örgü yelek olarak bu örgüye katıp farklı model oluşturdum siz örgü sevenlere örnek ler ile ilgili fikir olsun.

3 model bir arada yelek modeli

3 ÖRNEK BİR ARADA ÖRGÜ BEBEK YELEK ÇALIŞMA VE KULLANMA TEKNİKLERİ

Yapılış olarak bebek yelek düşünebilir fakat 3 örgü örneği bir arada nasıl olur sorunuza gelince yapılışını anlatan video anlatımı paylaştım sayfamnın sonunda bulabilirsiniz.

Sizlere her ne kadar tarif olarak belirtsem de video açıklamasını izlemenizi öneririm çünkü anlatımlı ve görsel çalışma görerek daha kolay çalışıp sizlerde örgü yaparken kolay olacaktır.

yeni tasarım bebek yeleği

Sayfanın tarif ve kullanabilir fikirlerin sonuna geldiğimi düşünerek sizleri video izlemeye davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak, makale yazar  :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.