TIĞ İŞİ BEŞ PARMAK ELDİVEN ÖRGÜ TARİFİ VİDEO ANLATIMLI



tığ işi parmak eldiven modeli

Sevgili örgü seven hanımlar Tığ işi beş parmaklı eldiven örgü tarifi video anlatımlı yapılış detaylarını sizlere paylaştım.

Yapılış anlatımı olan video ile görsel sizlere fikir olsun diye paylaştım sizlerde bu güzel tığ işi eldiven örgüyü bebek ,çocuk veya genç kiz erkek lere örebilirsiniz.

parmaklı eldivenler

TIĞ İŞİ 5 PARMAK ELDİVEN TARİFİ.

parmaklı eldiven örgü modeli

Yapılış anlatımlı video izlemenizi öneririm fakat sizlere küçük fikir olsun diye anlatımdan bahsedelim.

Tığ işi aksesüar olarak da kullanabilirsiniz ellik  de denilebilir bir görsel ve model

Yapılışında tığ kullanarak trabzan çalışması ile yapılır ve sayı zincir olarak videode belirtmiş fakat bu eldiveni yapmak istediğiniz yaş şartına göre sayılar değişir onun için sadece yapılış detayları izleyerek model çalışmasında fikir edinerek yaş şartı sayısını kendiniz ayarlayarak örmenizi öneririm.

parmakli tığ işleri eldiven

Bize bu güzel çalışmayı suzan hanım video anlatımını yaparak sizlere fikir olsun ve yapılışında kolay olsun diye sundu buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar bu güzel tığ işi örgü ellik eldiven çalışmasının tariflerinde sonuna geldik sizlere bu modelide beğeneceğinizi düşünerek örmek isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Yapılış detaylar için sizleri video anlatımına davet ediyorum iyi seyirler.

Kaynak: Suzanın elişi dünyasına ait

Makale yazar: orgutarifleri.com ait

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.