İKİ ŞİŞ M PATİK BUKADAR KOLAY OLUR ANLATIMLI VİDEO



iki şiş m patik modelin yapılış anlatımı

Sevgili ören bayanlar bugün yine çok güzel ve kolay iki şiş m patik bukadar kolay olur anlatımlı video paylaştım.

M Görselli iki şiş ile örülen bu güzel patik modeli umarım sizlerde benim kadar beğenecek ve yapacaksınız yapılış anlatımını sayfanın sonunda video olarak paylaştım.

Tarif olarak sizlere kısada olsa belirtmek isterim fakat video izlemenizi her zaman öneririm.

Tam detaya için tarif yerine video izlemeniz daha mantıklı bulurum.

İKİ ŞİŞ M PATİK BUKADAR KOLAY OLUR ANLATIMLI TARİFİ

patik dikişi görseli

Bedene göre değişen sayı unutmayın her başlamada verilen sayı farklı olacağını göz önünde bulundurarak çalışmaya başlayın .

İki şiş patik nasıl yapılır sorunuza gelince evet her örgü başlaması gibi ipi şişe 52 ilmek ile  olarak atıp başlarız ve bu sayı 37,39 numaralı ayak için geçerli ve farklı beden için 2,4 olarak artırabilir veya eksik yaparak beden bulunur ortasina gelince lastık işlemi ile büzülecek ön çalışması yaparak devam ederer görsellere bakınca da anlaşılan ve örgü kolay tekniği sizlerde fark edebilirsiniz .

patik modeli

ÖRMEYEN KALMASIN ÇOK KOLAY BİR M PATİK MODELİ

Tam detay için anlatımına bakabilirsiniz.

Bu kolay m patik çalışmasını minik kızlara ve kendiniz ile kombin yapabilir ve anne kız patik olarak kullanabilirsiniz sizlere fikir olsun kaç ilmek diye soracak olursanız bebek ayakları küçük olduğu için verilen sayı bayağı az olarak başlayabilirsin 25 1 yaş için uygun diye düşünüyorum tabi ki şiş no önemli sizi şaşırt,mayalım

patik modeli

Bu kolay ve güzel patik çalışmasının da tarif ve fikirlerimi sundum sizlerinde yorumlarını beklerim örmek isteyen örgü seven bayanlara şimdiden kolay gelsin .

Gelin beraber nasıl yapılış,ı var video izleyerek fikir edinelim iyi seyirler.

Kaynak:Canselin örgü dünyasi ,na ait

Makale yazar. orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.